Fiatalítás, ránctalanítás

Fiatalítás, ránctalanítás

Idővel a bőr kötőszövetének kollagén- és rosttartalma, a sejtek egymáshoz feszülése csökken. Hatására a bőr rugalmatlan lesz, csökken a feszessége, petyhüdtté válik. Mindez fokozza a ráncok kialakulását, a mimikai izmok állandó mozgatása révén pedig ezek egy idő után állandósulnak. A faggyútermelődés lelassul, így zsírhiány alakul ki, aminek velejárója a vízhiány. A bőr ráncai elmélyülnek, újabb barázdák alakulnak ki. A bőr öregedése mindenkinél bekövetkezik. Az, hogy kinél mikor következik be sok mindentől függ. Függ az öröklött adottságoktól, a külső környezeti tényezőktől, betegségektől.

Leginkább fokozó tényezők

  • Napozás, szolárium
  • Dohányzás
  • Stresszes életmód
  • Kevés alvás

Ránctalanító kezelések

A mezoterápiás kezelés alapja egy Nobel- díjas technológia, mely során elektroporációval és mágneses hullámok hatására megnyílik a sejtek membránja, olyan módon, hogy a sejtfelszín elektromos töltéssel rendelkezik, ezt a töltést megváltoztatva megnyílnak a vízbázisú anyagok csatornái, ezen keresztül jutnak be a hatóanyagok. Az eredmény garantált!

A mikrodermabrázió elősegíti a bőr hatóanyagfelvevő képességét, hiszen eltűnnek a felhám halott szarusejtjei.

Természetesen manuális kezeléseinkben is kiváló anti-aging, fiatalító hatóanyagok találhatóak, itt ultrahang valamint speciális szérumok segítik elő a kezelés sikerességét.

Image hámlasztás: a kezelés után azonnal felélénkül a bőr színe, feltöltődik antioxidánsokkal, beindul a normális sejtműködés.

ARCSZOBRÁSZAT

A kezeléseket a biztos eredmény érdekében kombinálva ajánljuk!

Összeállítottunk kezeléseket, melyek közül a kozmetikus a konzultáció során dönti el, hogy kinek melyik a legalkalmasabb. A kezelések kombinálva kedvezményesek!

Kezelések

Ragyogó bőr

Anti aging

Expressz feltöltés

Lifting sztár

Oxigén bomba

Prémium kezelés

Mikrodermabrázió

Mezoterápia

Image O2 Lift

Oxigén infúzió