3 kötelező lépés +1 tilalom a ragyogó arcbőrért

Avagy: a napi arcápolás elengedhetetlen lépései

Mitesszerek, túlzott faggyútermelés, száraz, vagy épp érzékeny bőr, esetleg vegyes bőrtípus… Már össze sem tudod számolni hány különböző féle arctisztító tonikot, pakolást, krémet, radírt próbáltál ki. Volt, amelyik eleinte valódi megoldással szolgált, később azonban hozzászokott a bőröd, és később a kezdeti probléma hatványozott mértékben tért vissza.

Ha a fenti probléma számodra ismeretlen, akkor felesleges tovább olvasnod 😉

Arcbőrünk egészséges fénye jó közérzetünk alapvető feltétele. A tág pórusok, a zsíros T-vonal mindannyiunk önbizalmát képes tönkretenni. Ezért eláruljuk neked milyen lépésekből áll az elengedhetetlen, napi arctisztítás, és milyen hibákat nem szabad az arcbőröd ellen elkövetned!

  1. Ahogy jársz-kelsz a városban, az arcodat rengeteg por és füst éri.

    Mirror reflection of a beautiful young woman with clean and soft skin smiling

    Ezek a káros anyagok estére lerakódnak a bőrödön, eltömítik a pórusaid, ezáltal intenzíven rontják a bőrszövetek élettani folyamatait. A fentiek mellett persze más negatív tényezőkkel is számolnod kell sajnos. Ilyen az izzadság, vagy a faggyú. Tehát az alapos esti arctisztítást semmilyen esetben sem hagyhatod ki a napirendből!

  2. A bőröd anyagcseréje, és megfelelő oxigénellátása szintén kiemelt figyelmet érdemel. Az ideális vérkeringés felel a méreganyagok kiválasztásáért, a bőr saját tisztulási folyamataiért. A vérkeringést masszázzsal javíthatod, frissítő hatását pedig azonnal érezni fogod. A rendszeres masszázzsal hosszú távon optimalizálhatod az arcbőröd anyagcsere-folyamatait!

  3. A tisztítás után soha ne feledkezz meg a hidratálókrém használatáról, de mindig tartsd szem skin-care-concernselőtt: a kevesebb több! Egy mogyorónyi mennyiség bőven elegendő, és ha megfelelően választasz, akkor zsíros érzetet sem hagy majd a bőrödön! A hidratáló krémek visszaadják bőröd természetes víztartalmát, és megkötik a bőrszövetekben a nedvességet. A számodra megfelelő termék kiválasztásában célszerű szakember segítségét kérned, hiszen minden bőrtípus más-más gondoskodást igényel!

+1 Szigorúan tilos!

Hatalmas divat manapság a DIY mozgalom. Lelkesen díszítjük régi farmereinket strasszokkal, polcokat faragunk, függönyt festünk. Mindezzel nincs is semmi gond, hiszen nem tudunk maradandó károsodást okozni. Viszont a házilag készített arcpakolásoktól, radíroktól mentsen az ég…!

Sose kövesd el magad ellen!

Miért?

  1. Mert ha nem kizárólag biogazdaságból származó gyümölcsöket és zöldségeket használsz, akkor rengeteg káros anyagot (például tartósítószert) masszírozol a bőrszövetekbe, ami komoly problémákhoz vezet!

  2. Mert a savas gyümölcsök csúnyán kiszáríthatják a bőröd, aminek következtében idő előtt ráncosodni kezd, vagy védekezésképp annyi zsírt termel majd, amennyi egy mangalicát is zavarba hozna.

  3. Az apró magvas (ha úgy tetszik: szőrös) gyümölcsök gyakran váltanak ki allergiás reakciót. Egyáltalán nem biztos, hogy egy randi előtt szívesen szembesülnél azzal, hogy úgy nézel ki, mint akin végigsöpört a bárányhimlő.

Mit ajánlunk Neked?

Szuperdetox: méregtelenítő kezelés

Forradalmi, hatékony megoldás minden bőrtípusra, egyenesen a svájci Mavex laboratóriumából!

black

Red Carpet kezelés a makulátlan arcbőrért

Azonnali, látványos eredmény 2 óra alatt. Red Carpet kezelés mikro- és mezoterápiával, Image O2 Lift kezeléssel!

red

Mondj nemet a szarkalábakra!

Arcfiatalítás, ránctalanítás biztonságosan, oxigénterápiával! Mindössze egyetlen 20 perces kezelés, gyógyulási idő nincs!

oxigen

Olvasd el vendégeink véleményét!

30 felé is zsíros volt a bőröm. Több pattanásom volt, mint egy elsőbálozó lánykának. Rendszeresen kezdtem járni Ádámékhoz, és mára teljesen rendbe jött. Kidobtam a korrektort, nincs rá szükségem!

/Papp Ivett 2016.04.14./

Andi vagyok, alapozófüggő;) De komolyan! Ha egyszer ráérzel milyen az egyenletes bőr, a rabjává válsz. Viszont az alapozó szörnyen káros. Zsuzsi beszélt le a folytonos alapozóhasználatról. 3 hónapja járok rendszeresen, és már nem is kell alapozó!

/Kiss Andrea 2016.03.16./

Nagyon tág pórusaim vannak, ezért fontos a rendszeres, profi tisztítás és a megfelelő kezelés. Havonta egyszer jövök, és tudom, hogy a bőröm itt mindenből a legjobbat kapja <3

/Kováts Kata 2016.02.18./

Régebben állandóan otthon pancsoltam az uborkás pakolásokat, de a várt eredmény elmaradt. Ha az uborka-illatnál komolyabb hatást vártok, akkor ajánlom nektek is a Perényi Szalont:) 

/Józsa Éva, 2016.04.22./

Gyere el hozzánk, és számolj le a bőrproblémákkal!

Foglalj időpontot! Töltsd ki az űrlapot, és visszahívunk!

FONTOS:

Időpontkérés, bejelentkezés alkalmával hivatkozz erre az oldalra, hogy kiemelt kedvezményeinket biztosíthassuk Neked!

Cím: 1066 Dessewffy u. 13. Telefon: +361 302 67 24 ; +361 301 00 98 Nyitva tartás: H-P : 09.00-21.00 ; SZ-V : 09.00-15.00 E-mail: szalon@perenyiszalon.hu

Várlak szalonomban sok szeretettel!

Perényi Ádám
tulajdonos és ezüstkoszorús mesterfodrász