La perla fekete gyöngy kezelés

Már egy i.e. 1550-ből való papirusztekercs említi az aktív szén kivételes hatékonyságát ételmérgezések esetén. Tudjuk, hogy az aktív szén hatalmas felületen képes megkötni mérgező, szennyező anyagokat: egyetlen gramm szén felülete körülbelül 500 négyzetméter nagyságú, vagyis két teniszpálya méretének felel meg! A svájci Mavex laboratóriumban kifejlesztett forradalmi professzionális, ám mégis természetes kezelés, a La Perla Nera titka egy új, forradalmi megoldás a kozmetológia technológiában, ami a legmodernebb svájci kutatás-fejlesztésnek köszönhető. E kivételes kezelésben hét aktív molekula és az aktív növényi szén kivételes ereje egy exkluzív fitokozmetikai komplexben formázva szinergikusan adódik össze.

Az aktív szenet alkalmazó arckezelés abszolút világújdonság a professzionális bőrápolásban. Kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telet, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége!

A kezelés a nevét- fekete gyöngy- a speciális fekete színű, növényi aktív szenes maszkról kapta.

 

A La Perla kezelés:

  •  megszabadítja a bőrt a lerakódásoktól, a szennyezett környezetből származó veszélyes anyagoktól, mérgektől

  • harcol a bőrt stresszelő agreszorokkal

  • fiatalít, gátat szab a napozás és környezetszennyezés bőröregítő hatásainak

  • aktiválja a sejtszintű regenerációs folyamatokat, megerősíti a bőr védekező képességét

A bőr a kezelést követően azonnal finom tapintású, ragyogó, fiatalos és energiával teli lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak, a bőr friss, természetes szép- visszanyeri életerejét.

Az aktív szenet alkalmazó arckezelés abszolút világújdonság a professzionális bőrápolásban. Kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telet, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége!

A kezelés a nevét- fekete gyöngy- a speciális fekete színű, növényi aktív szenes maszkról kapta.

 

La Perla kezelés lépései

1.TISZTÍTÁS

2-in-1 cleansingmilk. Hihetetlenül krémes, mégis folyékony textúrájával egy mozdulattal eltávolítja és tonizálja a bőrt. Hatékonyan tisztít, eltávolítja a bőrről a szennyeződést és a sminket, a fáradt bőr ragyogóbbá válik. Mélyen tisztít, és védi a bőrt a szmog és a levegőszennyező részecskék hatásaitól a Moringaolifer kivonatnak köszönhetően. A Babassu olaj kivételesen hidratáló és puhító természete révén még a legszárazabb bőrt is megnyugtatja, fokozza rugalmasságát. Köszönhetően a jojoba olaj magas vitamin – és ásványi anyag tartalmának, mélyen véd és hidratál, a bőrt selymessé és puhává varázsolja. Ganoderma kivonatban gazdag, harcol a bőröregedés ellen, stimulálja a sejtmegújulást. Folyékony, bársonyos textúrája biztosítja a megfelelő bőrápolást és hidratálást.

  1. DETOX-SCRUB MASK

A növényi aktív szén erős abszorbeáló és méregtelenítő tulajdonságának köszönhetően ez a kivételes maszk mélyen megtisztítja a bőrt a káros anyagoktól, hatékonyan eltávolítja a toxinokat, a környezeti szmogot és a szennyező elemeket. A fekete szőlő héjából, almából és búzacsírából kivont komplex stimulálja a kollagént és a sejtmegújulást, kíméletesen hámlaszt, hidratál és táplál. A (kis- és nagymolekulájú) hialuronsav fokozza a hidratáltságot, és feszessé teszi a bőrt. A svájci havasi gyopár kivonata megelőzi a kollagén és elasztin rostok bomlását, és harcol a szabadgyökök képződése ellen. C-vitamin véd a napsugarak fototoxikus hatása ellen. A szmektit harcol a bőr bontó folyamatai ellen, miközben a Ratania megszünteti az epidermisz stresszes állapotát, hatékonyan regenerál. Ez a kezelés tökéletesen előkészíti a bőrt valamennyi öregedésgátló kezelési kúrára.

  1. EXFOLIÁLÁS

Ez a radír egyszerre végez kíméletes mechanikus hámlasztást és értékes táplálást, hidratálást. A száraz rizskivonatot jojoba olaj nedvesíti, és garantál természetes hámlasztást. Avokádó – és édes mandula olajban is gazdag, mely értékes hatóanyagok táplálnak és hidratálnak. Hatékonyan eltávolítja a felszíni elhalt sejteket, toxinokat, előkészíti a bőrt a hatóanyagok befogadására. Stimulálja a felszíni mikrokeringést, a szövetek oxigén ellátását, hidratál, nyugtat és regenerál. A bőr tiszta, oxigénnel teli, kivételesen sima és selymes lesz.

  1. INTENZÍV FÁZIS – BIO-STIMULÁCIÓ

Az aktív szén arckezelő szérum abszolút világújdonság a professzionális bőrápolásban. Kivételes módón méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telt, szürke megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége. Az átlagos kozmetikumoktól eltérően ez a kivételes szérum kizárólag 100% tisztaságú Magnólia párlatot használ fel víz helyett, mely feszesít, tonizál, és frissességet nyújt az epidermisz rétegnek. A növényi aktív szén erős abszorbeáló és méregtelenítő tulajdonságának köszönhetően ez a kivételes maszk mélyen megtisztítja a bőrt a káros anyagoktól, hatékonyan eltávolítja a toxinokat, a környezeti szmogot és szennyező elemeket. A kétféle tiszta hialuronsav, a nagy és  a kicsi molekulasúlyú molekulák igen hatékonyan, kombináltan fokozzák a mélyhidratáltságot és adják vissza  a bőr ruganyosságát. A svájci havasi gyopár kivonata megelőzi a kollagén és elasztin rostok bomlását, és harcol a szabad gyökök képződése ellen. C-vitamin véd a napsugarak fototoxikus hatása ellen. A Krameriatriandra (perui ratánia) növény kivonata hatékonyan száll szembe a bőrt érő stresszel, az arc azonnal megnyugszik, kisimul. A ráncok kevésbé láthatóak, a mimikai ráncok csökkennek, elképesztően fiatalodik a bőr.

  1. MASSZÁZS-TÁPLÁLÓ FÁZIS

Modern, 24 órás krém, melynek alapja az acetil-hexapeptid-8 molekula. Ez a hatóanyag hatásában a botulinum toxinéra emlékeztet. Csökkenti az arcon lévő izmok összehúzódását, hatékonyan simítja a mimikai ráncokat. A magas Ganoderma koncentráció harcol a bőr idősödése ellen, és stimulálja a sejtmegújulást. Tiszta hialuronsav stimulálja a sejtműködést, tömörséget biztosít, ragyogást ad a bőrnek, láthatóan biztosítja a filler-lifting hatást. Az alma őssejtek a kollagén –és elasztinrostok képződését támogatják, simítják a ráncokat, megőrzik a bőr vitalitását, késleltetik az öregedést. Az argánolaj mélyen táplál, csodás puhaságot kölcsönöz. Ez a rendkívüli krém azonnal visszaadja a bőr természetes fényét, frissességét, ruganyosságát.

A Mavex La Perla kezelés során felhasznált kozmetikumai lakossági termékek formájában megvásárolhatók, így otthoni ápolással is serkenthetjük a kezelés beindította kedvező folyamatokat.

La perla fekete gyöngy kezelés árak:

Terület Árak
Teljes arc                                                         13900Ft    MOST! 9900Ft
Arc-nyak 15900Ft    MOST! 11900Ft
Arc-nyak- dekoltázs 19900Ft    MOST! 14900Ft

 

 

La perla fekete gyöngy kezelés