Esküvői frizura-az arcformád szerint

Válassz menyasszonyi frizurát az arcformádhoz!

A siker garantált!

Hamarosan eljön a várva várt nap, Neked pedig ötleted sincs, milyen frizurát válassz magadnak? Fontos, hogy harmóniában legyen a ruháddal, tükrözze a stílusod, kiemelje a vonásaid, és tökéletes összhangot teremtsen, igaz? Olvasd el bejegyzésünket, biztosan segít majd a döntésben!

Bár mindannyiunk vonásai és arcformája eltérő, mégis 6 alaptípust különböztetünk meg. Ha sikerül meghatároznod, hogy Te melyik típusba tartozol, úgy könnyebb lesz a frizuraválasztás.

Szögletes arc

Jellemzője: a homlok és az állcsont magasságában körülbelül azonos szélességű az arcod, mely szögletes formát eredményez.9

Tipp: Ha szeretnéd lágyítani az arcod karakterét, bátran válassz rövidebb, vagy középhosszú frizurát.  A laza hullámok játékos hatást keltenek, míg a frufruval kiemelheted a tekinteted!

Ovális arc

Jellemzője: arcod legszélesebb pontja a füleid vonalában helyezkedik el.16

Tipp: Ha ebbe a típusba tartozol, akkor nagyon szerencsés helyzetben vagy, hiszen Neked gyakorlatilag bármilyen fazon jól áll. Bejegyzés második felében bemutatunk néhány trendi kiegészítőt, amelyek közül bátran válogathatsz, a lehetőségeknek csak a kreativitásod szabhat határt!

Szív alakú arc

Jellemzője: széles arccsont és az átlagosnál hegyesebb áll.

 

Tipp: Válassz áll alatti, vagy hosszabb frizurát. Bátran vágass lépcsőzetes fazont, és kérd oldalra a választékod. Az aszimmetrikus vonalak kiemelik arcod karakterét és lágyítják a vonásaidat.

Háromszög alakú arc

Jellemzője: Aránylag széles homlokod és keskeny állad drámai összhatást kelt.

Tipp: Neked szintén a rövidebb, vagy áll alá érő fazont ajánljuk, aszimmetrikus választékkal kombinálva.15

Hosszúkás arcforma

Jellemzője: Kevésbé karakteres, mint az ovális arcforma. A legszélesebb pont a járomcsont környékén található, és lágyan ível az állad irányába.

Tipp: Számodra 2016 divatirányzatai megannyi lehetőséget rejtenek, hiszen Neked nagyon jól állnak a laza, bohém hullámok, a frufru, azaz a lendületes, fiatalos fazonok!

Kerek arcforma

Jellemzője:  Finoman ívelő, lágy vonások, kevésbé markáns karakter.6

Tipp: Mit szólnál egy magasra tűzött, elegáns kontyhoz? Kevesen engedhetik meg maguknak, hiszen a fejtetőn lévő konty optikailag nyújtja az arcot- de Neked biztosan jól áll majd!

Milyen kiegészítőket válassz?

Most, hogy definiáltad az arcod formáját, térjünk rá a kiegészítőkre. Klasszikus, romantikus, dinamikus típusnak mondanád magad, vagy közelebb áll hozzád a természetesség és az elegancia? Idén bátran engedd el a fantáziád, válogass és kombináld a kiegészítőket, hiszen 2016 az önmegvalósítás éve! Azért csak óvatosan, ne feledd, az esküvőn fotók is készülnek ám! 😉

10

Díszítsd a hajad a hatvanas éveket idéző fejpánttal, vagy virágokkal, ezzel kiemelheted a törékeny női oldalad. A laza hullámok bohém, vidám hangulatot idéznek, akárcsak az ombre, vagy a copacabana hajfestés. Ha a vintage stílust kedveled, kérj strasszokat, tollat, retro hajdíszt, vagy a ruháddal harmonizáló gyöngyöket a frizurádba!

Hajápolás- tippek menyasszonyoknak

Bármilyen jellegű alkalmi frizurát választasz, az akkor lesz tökéletes, ha a hajad fényes, egészséges, ezért akár hónapokkal az esküvőd előtt is érdemes elkezdeni a megfelelő hajápoló kúrát. A zsíros, vékonyszálú, töredezett, vagy károsodott haj is remek formába hozható, ha megfelelő termékeket választasz hozzá! A sérült hajvégeket a balzsam és a hajpakolás mellett akár egy frissítő vágással is rendbe hozhatod!

Mit ajánlunk Neked?

Olvasd el vendégeink véleményét!

Az esküvőm előtti hetekben vettem észre mennyire töredezik a hajam. Ádáméknak hála, helyre tudták hozni a nagy napra 🙂

/Lakatos Kata 2016.03.11./

Évek óta omre stílust viselek, és úgy döntöttem, az esküvőmre sem fogok megkomolyodni 😉 A fotókat látva, nem is bántam meg!!

/Baranyi Brigi 2016.03.17./

Imádtam, ahogy sürögnek körülöttem a szalonban, én pedig látom a tükörben, hogy egyre szebb és szebb vagyok!

/Szemere Betti 2016.04.21./

Köszönöm, TRINITY! Sosem volt még ilyen fényes a hajam!

/Balogh Dóra, 2016.04.25./

Gyere el hozzánk, és légy gyönyörű menyasszony!

Foglalj időpontot! Töltsd ki az űrlapot, és visszahívunk!

FONTOS:

Időpontkérés, bejelentkezés alkalmával hivatkozz erre az oldalra, hogy kiemelt kedvezményeinket biztosíthassuk Neked!

Cím: 1066 Dessewffy u. 13. Telefon: +361 302 67 24 ; +361 301 00 98 Nyitva tartás: H-P : 09.00-21.00 ; SZ-V : 09.00-15.00 E-mail: szalon@perenyiszalon.hu

Várlak szalonomban sok szeretettel!

Perényi Ádám
tulajdonos és ezüstkoszorús mesterfodrász