Tanácsadás férfiaknak

Ne feledkezzünk meg a férfiakról, egy kis kényeztetés nekik is jár!

Ma már nem csak a nőkről szól a kozmetika. Manapság minden férfinak szüksége van az ápolt, megnyerő megjelenésre a sikerhez, mind az üzleti, mind pedig a magánélet területén.

A modern világban a férfiaknak is külön figyelniük kell arra, hogy friss, karizmatikus, erős vezető látszatát keltsék. Egy stresszes arc sok mindent sugároz csak sikerességet, magabiztosságot nem. Vannak olyan külső dolgok, amelyeket a legjobb öltönnyel sem lehet pótolni.

Habár bőrük ellenállóbb, a folytonos borotválkozásnak kitéve könnyen begyulladhat, és irritált elváltozásokat produkálhat. A hormonális rendszerük miatt a férfiak bőre zsírosabb, ezért fontos, hogy a kezelésekkel oxigénhez, tápanyagokhoz, gyulladáscsökkentő anyagokhoz juttassuk.

Egyre több férfi keresi fel a Perényi Szépségszalont a legkülönbözőbb problémákkal, mint például pattanás-, vagy szőrtüszőgyulladás utáni hegek, hajhullás – igen, ez nem csak a fodrász hatóköre- ráncosodás, pigment foltok, arcvörösség, hajszálér-tágulat (rosacea), toka, illetve szőrproblémák, megrepedt bőr (stria).

férfiaknak kezelések

Hegek esetén, amelyek sok esetben a gyulladásos folyamatok eredményeként, aknék (gyulladt pattanások) után alakulnak ki, 2 féle kezelést tudunk javasolni, melyek együtt még hatásosabbak (szinergensek), ez a mikrodermabrázió. (A kezelésről részletesen a nevükre kattintva olvashatsz). De az egyik legeredményesebb kezelés a kémiai hámlasztás.

Pigmentfoltok többféleképpen kialakulhatnak. Lehet az öregedés következménye, de napkárosodás, vagy korábbi hegek megmaradt nyoma is lehet az ok. Ezek a foltok nagyon szépen kezelhetőek mechanikus, illetve kémiai (mélyhámlasztás és mezoterápia) eljárásokkal is.

Hajhullásra speciális kezelési programunk van, amely 4-6 alkalmat foglal magában. Ennek során magas koncentrációjú orvosi tisztaságú, kifejezetten e-célra kifejlesztett hatóanyagkoktélokat juttatunk a fejbőrbe. Ez nem más, mint a  Mezoterápiás hajkezelés.

Nem határolható el a súlyproblémáktól a toka sem. Az arc nyelv alatti izomzata megereszkedik, elveszíti tartóképességét, petyhüdt lesz. Oka lehet genetikai, anyagcsere- vagy keringési rendellenesség. Az anyagcsere lassulása következtében méreganyagok, zsíranyagok halmozódnak fel, valamint a bőrréteg rostrendszere leépül, ami a tokát formálja. Ezen a problémán mezoterápiával vagy rádiófrekvenciával segíthetünk.

A kor előrehaladtával megjelennek a ráncok, melynek okai az izmok elernyedése, a kollagén- és elasztikus rostok elgyengülése, a tápanyagszint csökkenése, valamint a sejtek degenerációja. Nem törvényszerű, hogy mélyülniük is kell! A folyamat karbantartható speciális krémekkel, a mikrodermabrázió, mezoterápia és a masszázsok valamint a C-vitaminos mélyhámlasztás a leghatékonyabb módszerek az eltűntetésére.

Sok férfi szenved szőrproblémáktól, legzavaróbb testrészek általában a hát, a vállak, a hónalj és a nyak. Nálunk  megszabadulhatsz a nem kívánt szőrszálaktól a lézeres szőrtelenítés segítségével.

Kezeléseink férfiak számára

férfi arckezelések
Férfi arcbőr-kezelések:

A férfiak bőre vastagabb, ellenállóbb, általában sötétebb színű. Jobban tűri a napot, a szoláriumot, a vegyi ártalmakat, a meleg vizet és a szappanozást. Ezzel azonban nem szabad visszaélni.

Fontos számukra az arcbőrüknek megfelelő kozmetikai kezelés, és a kozmetikumok használata, a rendszeres arctisztítás, és az öregedési folyamatok késleltetése. A férfiak olyan arckezelési programokat keresnek, melyek azonnal és intenzíven hatnak, ránctalanítanak, emellett kellemes tapintást biztosítanak és kitűnő komfortérzetet adnak. Szabályozzák a faggyúmirigyek működését, ezért megszűnik az arc olajos csillogása, mindemellett pedig hidratálják bőrüket.

Tisztító, élénkítő arckezelés

Célja a mitesszerek és az elhalt száraz bőr eltávolítása, az arcbőr hidratálása és vérkeringés fokozása. Elsősorban 15-30 év közötti korosztály számára ajánljuk.

Tartalma: Tisztítás, mikrodermabrázió- bőrcsiszolás, mitesszerek eltávolítása, hidratálás masszázzsal.

A kezelés kb. 70 perc

A sikeres férfi arckezelés

Célja a bőr feltöltése, a felületi ráncok csökkentése, a fáradt, fakó arcbőr felpezsdítése. Elsősorban 30-40 év közötti korosztály számára ajánljuk.

Tartalma: letisztítás, mikrodermabrázió- bőrcsiszolás, mezoterápiás- hyaluronsavas feltöltés, vagy rádiófrekvenciás arckezelés, masszázs, oxigén infúzió.

A kezelés kb. 90 perc

Exkluzív férfi arckezelés

Csökkenti az idő múlásának jeleit, késlelteti az öregedési folyamatokat. Elsősorban 40 feletti korosztály számára ajánljuk.

Tartalma: letisztítás, mikrodermabrázió-bőrcsiszolás, mitesszerek eltávolítása, Image oxigénes kezelés, szemkörnyék ápolás mezoterápiával, masszázs

A kezelés kb. 120 perc

férfi szőrtelenítésFérfi szőrtelenítés

A test szőrzete régebben a férfibüszkeség tárgya volt, ma azonban már a szőrtelen mellkas a divat, ezért sokan szabadulni szeretnének a férfias szőrszálaktól. Akár lézeres szőrtelenítésről van szó, akár a hagyományos férfigyantáról,szeretettel várjuk diszkrét környezetben Kedves Férfivendégeinket. A kezelés kúrában ajánlatos, kb. 5-10 kezelés már látványos hatást eredményez!