• Töltsd le a Perényi Szalon Applikációját és megajándékozunk 2.000Ft értékű ajándék utalvánnyal!

Mit érdemes tudnod rólunk?

Fodrászatunkban több fodrász, hajtechnikus és tanuló is dolgozik, hogy vendégeinket minél magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Szalonunk folyamatosan naprakész az újdonságokat, trendeket illetően; nyomon követjük a világ változó divatstílusait, az aktuális trendeket. Elsődleges szempontunk a fodrászatban, hogy a haj egészségét megőrizzük. Ennek érdekében a legmagasabb minőségű termékekkel dolgozunk, hasznos tanácsokkal látjuk el vendégeinket, illetve a technikai műveletek közül sem alkalmazunk olyanokat, amelyek akár csak egy kicsit is ártanának a hajnak.

Frizurakészítés

A legfontosabb szempont, hogy nem típus- frizurákat készítünk. Nálunk nem szoktak a vendégek kérni Jennifer Aniston- frizurát vagy más megszokott “divathajat”. Ugyanis a fodrásznak nemcsak kifejezetten a hajvágás lenne a feladata, hanem, hogy az egyénnek saját stílust teremtsen! Természetesen lehet kérni bármilyen frizurát, hiszen minden kívánságnak eleget teszünk. Célunk azonban az egyediség, tehát, hogy ne jöhessen veled szembe az utcán egy ugyanolyan frizurájú személy. Ez vonatkozik a vágási technikákra, fazonokra, illetve a festési, melírozási technikákra is. A festési, melírozási technikáknál is úgy alakítjuk ki a vendég hajszínét és a formát, hogy a személyiségével harmóniában álljon. A különböző melírozási technikákkal egyedi hatásokat tudunk elérni, melyekkel hangsúlyozzuk a vágás fazonját is. A vendég hajszínét több árnyalatból keverjük ki, így senki nem érezheti úgy, hogy nálunk futószalagon készülnek a frizurák. Fodrászaink a vendég személyiségét figyelembe véve összhangot és harmóniát teremtenek az egyéniségével.

Hajápolás

Számunkra nagyon fontos, hogy vendégeink otthon is szakszerűen ápolják hajukat, azonban sokan nem tudják, hogy mi lenne jó hajuknak, hajtípusuknak. Ezért mindenkit hajápolási tanácsokkal látunk el; milyen terméket használjon, illetve hogyan tudja otthon is elkészíteni frizuráját. Sokszor vendégeink rosszul választják meg a termékeket az otthoni hajápoláshoz, ezért hajukból nem tudják kihozni a maximumot. Mi segítünk, hogy ne a rendbe hozásról, kezelésről szóljon a hajápolás, hanem tényleg az ápolásról, a gyönyörű, egészséges hajkoronáról! Szalonunkban az általunk használt és forgalmazott professzionális termékek meg is vásárolhatóak.

Alkalmi, esküvői frizura

Extra szolgáltatásként alkalmi- és esküvői frizurákat is vállalunk. Kérés szerint bármilyen elképzelést megvalósítunk. Kontykészítésnél, alkalmi fazonoknál próbakontyra, próbafrizurára is van lehetőség, hogy az igazán nagy alkalomkor már a tökéletes frizurával jelenhessen meg vendégünk.

Rendezvények, haj-show-k

Rendszeresen vállalunk divatbemutatókon, önálló rendezvényeken való fellépést, vagy részvételt. Magyarország vezető szépségkiállításain minden évben részt veszünk, haj-show-kat tartunk, hajápolási tanácsokat adunk, és segítünk a megfelelő termékek kiválasztásában. Teljes műsorok, azaz haj-, smink- és divatbemutatók rendezését is vállaljuk.

Foglalj időpontot az alábbi elérhetőségeken vagy töltsd ki az űrlapot és visszahívunk!

Cím: 1066 Dessewffy u. 13. Telefon: +361 302 67 24 ; +361 301 00 98 Nyitva tartás: H-P : 09.00-21.00 ; SZ-V : 09.00-15.00 E-mail: szalon@perenyiszalon.hu