Forever ganoderma botox hatású kezelés

A Mavex svájci kutatása megteremtette a FOREVER kezelést, a világ legelső olyan kabinkezelését, mely GANODERMA KIVONATOT használ. Ezt a gombafajt több mint 4000 éve alkalmazza a keleti medicina, annak különleges gyógyhatása miatt.
A régi időkben kizárólag a császárok és az uralkodók kiváltsága volt a több, mint 200 aktív hatóanyagot tartalmazó Reishinek vagy LingZhi-nek nevezett gomba fogyasztása. A Tiltott városban és a Nyári Palotában mint, építészeti díszítő elem ma is látható a LingZhi szimbóluma. Japán kutatók mintegy 50-60 évvel ezelőtt kezdtek el komolyabb vizsgálatokat folytatni a Reishi gombával.

Később Amerikában és a világ számos pontján a kutatók egyre élénkebb érdeklődést tanúsítottak a Ganoderma iránt. A laboratóriumi vizsgálatok is alátámasztották számos jótékony hatását ezzel szemben semmilyen káros hatással nem rendelkezik.

Ezt a csodás természetes terméket, melyet évezredek óta a hosszú élet és fiatalság forrásaként kezelnek, számos egyetem tanulmányozta. Ezek a vizsgálatok igazolták, a Ganoderma hatékonyan lassítja a bőröregedést.

Forever ganoderma

A számos alanyon elvégzett hatékonysági vizsgálatok rámutattak, hogy a GANODERMA kivonat különleges öregedésgátló hatással bír.

  • Igazoltan hatást gyakorol a sejtek megújulására és a ráncmélység csökkentésére

  • Fokozza a bőr hidratáltságát és tónusát

  • Fontos antioxidáns hatást fejt ki, mely nélkülözhetetlen az idő és a napsütés által okozott öregedés elleni harcban

  • Stimulálja a kollagén szintézisét

A FOREVER család termékei csak értékes növényi hatóanyagokat és újgenerációs fitokozmetikai komplexeket tartalmaznak, melyek a modern svájci kutatás és az avantgard gyártási technológiák eredménye. 

Különösen tiszta összetételük és a hozzáadott vegyi anyagok hiánya különösképpen alkalmassá teszi az összes bőrtípus számára.

Jellemzőjük a bársonyos textúra, a finom illat; a bőrbe zsíros utóérzet nélkül szívódnak fel, és intenzív érzéki érzetet keltenek.

Forever ganoderma kezelés ára: 

Terület Ár
Teljes arcra                                       24.900Ft      MOST AKCIÓSAN: 18.800Ft