Frufru vagy nem frufru

A frufru vágatása talán apróságnak tűnik, mégis hatalmas változást eredményez arcodon. Totál új fazont adhatsz a hajadnak: a frufru szexis, és kiemeli a tekintetet. A frufru majdnem mindenkinek jól áll, csak azt kell kitalálnod, melyik típus a neked való.

Frufru választásnál figyelembe kell venni az arcformát.

Szögletes arc: szuper választás lehet egy fokozatosra vágott, hosszúkás frufru, ami vertikálisan vezeti a tekintetet, így nem hangsúlyozza ki az arc szélességét. Ilyen módon optikailag nyújtható az arc.

Ovális archoz: Igazából ez az arcforma az, amihez a legtöbb frufru tökéletesen igazodik, így aki ide sorolható, bátran kísérletezzen a formákkal és hosszúságokkal.

Szív alakú archoz: Ennek az arcformának a fő jellegzetessége a széles homlok és a keskeny áll. Mindezt optikailag úgy ellensúlyozhatjuk, hogy oldalfrufrut választunk, ami lehet fokozatosan vágott, vagy határozott vonalú, szemöldökig érő.

Hosszúkás archoz: Ebben az esetben szinte kötelező valamilyen frufrut viselni, hiszen a szimpla egyenes haj csak még inkább hosszítja az arcot.

Kerek archoz: frufrut viselünk, ami a homloknál rövid, majd az arc széle felé haladva fokozatosan hosszabb.

Ki kerülje a frufrut? akinek aprócska arca és alacsony homloka van, vagy éppen megszámlálhatatlan forgó rendezi kaotikusra göndör haját, az mindenképpen kerülje még az oldalfrufru vágatását is.