2017 hajszín trendek

Pinwheel újabb hajfestési őrület.

A Pinwheel, azaz „szélkerék” technika nagyszerűsége egyszerűségében és látványosságában rejlik, lássuk, mi is ez!

pinwheel (2)A Pinwheel hajfestési technika során nagyobb leválasztott panelekkel és általában egymáshoz közel álló árnyalatokkal dolgozunk, hiszen a technika lényege az, hogy a frizurát összefésülve remek színkompozíciókat hozzunk létre. A hajat általában 10 egyenlő részre osztjuk a fejbúbtól indulva. A panelek és színek számának variálásában pedig csak a képzeletünk szab határt.

Kérd fodrászainktól a legújabb hajtrend technikákat!

Balayage technika:

A balayage elnevezés a balayager francia szóból, ered ami a sepregetés jelentéssel bír, ez tökéletesen le is írja a különleges melírozási technikát, hiszen a fodrász seprű-szerű mozdulatokkal viszi fel a festéket a hajra. A hagyományos melír és a balayage között a legfontosabb különbség, hogy itt a fodrász nem használ fóliát, hanem a tincsek végeit saját fantáziájára és tudására bízva egyenként festi be, így el tudja dönteni, hogy egy-egy leválasztott tincset mennyire kíván kiemelni, szőkíteni, ennek köszönhetően pedig egy teljesen természetesnek ható eredményt kapunk. A balayage jól mutat az egészen hosszú hajon is és bubi frizurán is.

 

Sombre technika:

A sombre nem más, mint az ombre legkifinomultabb változata, mellyel a frizurába valóban természetes hatású lágy átmenet kerül. A sombre a természetességet képviseli, és a csak egy-két árnyalatot világosodó hajvégekkel az igazi nyári napszítta hatást érhetünk el vele. A Sombre sokkal lágyabb vonalakat takar, mely által teljesen természetes lehet a hatás. A szín átmenet kifinomult és puha érzetet kelt. Ennél a színezési fajtánál az eredeti hajszínünkhöz képest maximum 2-3 árnyalattal térünk el a színskálán.

 

Écaille technika:

A technika lényege, hogy a fodrász váltakozva fényes, aranyszínű csíkokat és mélyebb, karamell árnyalatokat fest a hajadba. A szó franciául egyébként teknőspáncélt jelent, mert a különleges átmeneteknek köszönhetően a végeredmény olyan hatású lesz, mint a páncélokból készült fésűk jellegzetes mintázata. A világosabb és sötétebb csíkok játéka pedig látványos mélységet és gyönyörű ragyogást ad a frizurádnak. Szintén a sötétebb tónus kerül a haj tövére, míg a végeken ugyanúgy világosabb árnyalatok kerülnek előtérbe. Az új technika, mintha “árnyékolna és előtérbe helyezne”, a színek játéka a cikk-cakk festésnek köszönhetően egészen elegáns, viselőjének igazi bombázó megjelenést biztosít.

Ők is a legújabb hajtrend mellett döntöttek!