I Mask

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

I Mask
biomolecular hydrating recovery mask

A termék leírása:

Ez a következő generációs lapmaszk egyedülálló, védett hidrogéles technológiával készül, melynek az alapja vörös alga és szentjánoskenyérfa; célja a hatóanyagok felszívódásnak fokozása, a hidratáló regenerációra. Ez a lélegző, 3D maszk benntartja a nedvességet, segítve a hatóanyagok mélyebbre felszívódását.
Mely bőrtípusokra ajánljuk:

Valamennyi bőrtípusra, száraz/dehidratált, érzékeny, fáradt, kezelésen átesett bőrre, kémiai peeling után.
A termék jótékony hatása:

Egyedülálló hidratáló hidrogél maszk, mely vulkáni víz, gyömbér gyökér kivonat, aminosavak és antioxidánsok szinergiában ható elegyével dolgozik az átfogó, teljes bőrfiatalítás érdekében. Növeli a hidratáltságot, csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, fehérít, fiatalít. Már egy alkalmazással liftingeli, fehéríti, hidratálja a bőrt.
A termék használata:

Használata előtt gyengéden tisztítsa meg a bőrt. A fóliás tasakból vegye ki a maszkot. Nyissa szét, a géles résszel a bőr felé fektesse a bőrre. A maszkot a felső részénél tartva válassza le lassan a fedőréteget, és hagyja a maszkot a helyén. Ujjaival simítsa ki a levegőbuborékokat a maszk alól, így igazítsa helyére. Hagyja fent 20-25 percen keresztül, amíg a hatóanyagok felszívódnak, majd vegye le és dobja ki. A maszk egyszer használatos. A fel nem szívódott anyagokat gyengéden masszírozza a bőrbe. Hetente 2-3 alkalommal használja.

Idő:45p  Ára:11.900Ft

Foglalj időpontot! Töltsd ki az űrlapot, és visszahívunk!

FONTOS:

Időpontkérés, bejelentkezés alkalmával hivatkozz erre az oldalra, hogy kiemelt kedvezményeinket biztosíthassuk Neked!

Cím: 1066 Dessewffy u. 13. Telefon: +361 302 67 24 ; +361 301 00 98 Nyitva tartás: H-P : 09.00-21.00 ; SZ-V : 09.00-15.00 E-mail: szalon@perenyiszalon.hu