Manapság ki ne küzdene valamilyen bőrproblémával?

Pattanásos, heges bőr, pigmentfoltok, kipirosodás – hajszálér tágulat (rosacea), vagy csak szimplán a kor előrehaladtával a bőrön megjelenő ráncok, elszürkült bőr a zavaró tényező.  Ezekre  nyújt tartós megoldást az IMAGE orvosi hámlasztó családja.

Mi az a kémiai hámlasztás?

A kémiai hámlasztások olyan kezelések, amelyet ha valaki egyszer kipróbál, akkor szinte biztos, hogy beleszeret. Minden páciensnek ajánljuk, aki szeretné megőrizni bőre egészségét, aki a finom ráncokon, pigmentfoltokon, hegeken szeretne javítani. Önmagában, vagy egyéb kezelésekkel kombináltan használjuk. Nincs olyan korosztály, akinek ne lenne szüksége peelingre, fiatalkori acne esetén, és időskori napfénykárosodott bőrön egyaránt remek a hatása. A kémiai hámlasztások a bőr felső rétegeinek eltávolításával tulajdonképpen kontrollált sebgyógyulást indítanak be, így késztetve a bőrt megújulásra, regenerációra és kollagén átrendeződésre. A hámlasztás erősségétől függ a mélység, illetve a végeredmény. Megkülönböztetünk felszínes, közép-mély és mély hámlasztást. Különböző hámlasztások léteznek a használt hatóanyagoktól függően is,  minden esetben bőrtípust és bőrproblémát figyelembe véve  választunk peelinget.

lift2

Az IMAGE Skincare peelingrendszer a bőrhámlasztás egy új generációja. Biztonságos, aloe alapú kémiai peelingek (gyümölcssavak). Parabén mentes, csak természetes tartósítószert tartalmazó, orvosi tisztaságú termékcsalád tagjai a speciális gyors és hatékony bőrkezelést teszik lehetővé. Megoldást kínálnak öregedő, érzékeny és rozáceás, pigmentfoltos, aknés, száraz bőrre. A kezelés után azonnal felélénkül a bőr színe, feltöltődik antioxidánsokkal, beindul a normális sejtműködés. Maga a sav aloe vera gélbe van beleágyazva, ami már a kezelés közben nyugtatja a bőt. Várandós nőkön is alkalmazható!

Javallatok

 • Rozácea
 • Terhesség
 • Száraz, vagy dehidratált bőr
 • Dohányzás
 • Tág pórusú bőr
 • Mikrodermabrázió után
 • Sebészeti beavatkozás után
 • Aknés bőr

A hámlasztás menete

Minden hámlasztást megelőzőleg egy személyes konzultációra van szükség, ahol megbeszéljük, hogy milyen problémára keres megoldást a vendég, és kiválasztjuk a számára legmegfelelőbb peelinget. A konzultáció alkalmával kitöltünk egy kérdőívet, melynek segítségével megismerjük a vendég bőrének egészségi állapotát, és felkészíthetjük a beavatkozásra. Minden hámlasztás megkezdése előtt KÖTELEZŐ  a beleegyező nyilatkozat kitöltése!

Egy IMAGE SKINCARE Peeling kúra mindig több lépcsős, ezért az első, illetve második kezelés mindig egy C vitaminos hámlasztással kezdődik, amivel előkészítjük a bőrt a következő, erősebb hámlasztásra. 3-. alkalommal- a problémától függően- alkalmazzuk a peelingeket.

Az első kezelés alkalmával a bőr rögtön gyönyörű, üde és bársonyosan puha lesz. Általában a 3. napon kezdődik a hámlás, ha lesz egyáltalán. Érezhet a vendég a 4-5-6. napon egy kis bőrszárasságot, akkor lezajlott a hámlás.

Peeling tudnivalók és  FIGYELMEZTETÉSEK

 1. Bizonyos peelingek esetén allergiatesztet kell végezni. (C-vitaminosnál nem)

 2. A kezelés fokozhatja a bőr érzékenységét, a bőr típusától, illetve az otthoni ápolástól függően. A mellékhatások között szerepelhet például szúró érzet, viszketéses irritáció, kipirosodás, duzzanat, húzó érzet, hámlás, a bőr varasodása.

 3. Kerülni kell a napot, a szoláriumot, az izzadást, a mozgást, a forró fürdőt, vagy a zuhanyt, nem szabad vakarni, piszkálni, dörzsölni a bőrt, mert ezek hegesedéshez vezethetnek.

 4. A kezelés előtt 48 órával és utána 7 napig nem epilálhatsz, vagy gyantázhatsz.

 5. Minimum 24 órával a kezelés előtt függeszd fel a hámlasztó radírok, glikolsavas és benzoil-peroxidos termékek használatát.

 6. Kezelés előtt és után 7 napon át függeszd fel a receptre felírt A-vitaminos keratolitikus gyógyszerek alkalmazását.

 7. Kezelés előtt és után széles spektrumú fényvédő napi használata javasolt.

 8. Minden egyes peeling kezelés után kötelező használni a kezelés utáni szettet.

Foglalj időpontot! Töltsd ki az űrlapot, és visszahívunk!

FONTOS:

Időpontkérés, bejelentkezés alkalmával hivatkozz erre az oldalra, hogy kiemelt kedvezményeinket biztosíthassuk Neked!

Cím: 1066 Dessewffy u. 13. Telefon: +361 302 67 24 ; +361 301 00 98 Nyitva tartás: H-P : 09.00-21.00 ; SZ-V : 09.00-15.00 E-mail: szalon@perenyiszalon.hu