Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Egy luxus arckezelés, mely…

 • Méregtelenít

 • Feltölti a bőrt

 • A fáradt bőrt revitalizálja és energetizálja

 • Maximalizálja a sejtekhez szállított oxigén mennyiségét

 • Azonnali ragyogást biztosít.

Hollywoodi sztárok egyik csodafegyvere az Oxigén Lift arckezelés. Az Oxigén Lift kezelés által az oxigén a bőr legmélyebb rétegeibe hatol be fájdalommentesen. Az eljárás során az oxigén buborékoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is tápláljuk, ezáltal az feszesebb, üdébb, fiatalosabb lesz, kisimítja és felfrissíti a fakó arcbőrt. Mindenki tudja, hogy az oxigén elengedhetetlen az élethez, és bőrünk számára is nélkülözhetetlen. Ennek a különleges összetevőnek az erejét, most a szépségipar is felfedezte. Ez a luxuskezelés oxigénhez juttatja a szöveteket, növényi őssejtekkel, peptidekkel és ananász-, illetve papaya enzimek magas koncentrációja révén ragyogóvá, frissé és teljesen újjá varázsolja a bőrt. Hámlaszt, megújít, oxigenizál!

Image kezelés

A papaya- és ananászenzimek lehámlasztják finoman az elhalt hámsejteket, egy habzó maszk segít oxigénhez juttatni a bőrt, illetve a tiszta növényi őssejtek megfiatalítják arcunk és eltüntetik az öregedés első jeleit! A kezelés végén színezett hidratáló fényvédő krémet használunk.

A kezelés

 • Papaya- és ananászenzimekkel hámlasztja a bőr felszínét.

 • A legújabb buborékos pakolás sejtszinten szállítja az oxigént.

 • Tiszta növényi őssejtes hatóanyaggal fiatalít és megelőzi az öregedés jeleit. Őssejtes fokozója egyedülállóan 5 fajta növény őssejtjét tartalmazza.

 • A befejező ápolást a színezett fényvédő koronázza meg, mely ragyogást és védelmet nyújt.

 1. Tisztítás:  a sav- és szulfátmentes O2 Lift Gel to Milk Cleanser lemosó a bőrre juttatva gazdag gél, mely gyorsan krémes, tejes lemosóvá alakul át, kíméletesen eltávolítva a sminket és a szennyeződéseket. A növényi őssejtek lassítják az öregedést, és növényi fehérítők világosítják s teszik ragyogóvá a bőrt.

 2. Lifting Peeling: az Enzymatic Facial Peel egy forradalmi hámlasztó termék. Vastag gél formátumú gyümölcsenzimes peeling, mely elfolyósodva feloldja az elhalt hámsejteket és kíméletes, ámde hatékony teljes bőr fiatalítást biztosít.

 3. Oxigenizálás: az O2 legspeciálisabb lépése, az Oxygenating Facial Masque egyedülálló habzó technológiával dolgozik. Ez a buborékoló oxigenizáló pakolás percek alatt biztosítja az ellenállhatatlan ragyogást. Azonnali eredményt hoz valamennyi bőrtípus esetén.

 4. Fiatalítás: ez valódi „Öregedj később” szérum: a Stem Cell Facial Enhancer őssejtes fokozó intenzív és koncentráltan megelőző hatású termék. Őssejtekben, antioxidánsokban, erős növényi hatóanyagokban gazdag, hogy maximálisan védjen az öregedés és a károsodott sejtek ellen.

 5. Védelem: a Tinted Moisturizer színezett fényvédő alkalmazásával az egész kezelt terület egyenletes, ragyogó lesz, miközben teljes védelmet kap az UVA/UVB sugaraktól. A frissen kezelt bőr számára ez alapvetően fontos.

Kezelés ideje: 30-45 perc