Károsodott haj!

 

Az egészséges hajszál esetében a pikkelyréteget alkotó lemezek, kivétel nélkül a hajszál növekedésének irányában a hajtőtől a hajvégek felé fedik egymást. Így természetes védelmet nyújtanak a haj belseje számára a külső hatásokkal szemben.

A károsodott haj helytelen kémiai beavatkozásoknak eredményeképpen véglegesen berepednek, felnyílnak, szétállnak a szarupikkelyek. A károsodott haj cuticula lemezkéi tehát egyenetlenül illeszkednek egymásra, és szabálytalanul felemelkednek. Nagyobb fokú károsodás esetében a hajszálat fedő pikkelyes réteg részben vagy teljesen leoldódik, a pikkelyek leválnak és a kéreg illetve velőrétegen kívül semmi nem marad. Fokozottabb igénybevétel esetén a rostos réteg / cortex / elveszíti kötőanyagát, romlik a haj terhelhetősége. Nedvszívó képessége a nagyobb porozitás következtében észrevehetően megnő. Ez végleges károsodás, egyetlen megoldás a sérült haj levágása.

Károsodott haj

A rendszeres igénybevételtől, mosástól, szárítástól, no meg a haj öregedése következtében a hajszálat védő pikkelyek rétegről rétegre elkopnak, és ezzel elvész a haj fénye és rugalmassága.

A hajszálak töredezését okozhatja még a hőhatás, hajvasalók, nem megfelelő termékek, vitaminhiány, szőkítés, dauerolás.

 

Károsodott haj elkerülése érdekében:

– rendszeres hajvágás, hajvitamin szedése, hajvégápolók használata, rendszeres hajpakolás, hajsütő vasak használatának kerülése. Kémiai beavatkozások elkerülése: szőkítés, dauer.

 

Azonnali segítség a károsodott haj esetén:

Joico K-pak 4 lépéses hajújraépítés:
A
hatékonyságát a hidrolizált haj keratin proteinjének köszönheti, amely tartalmazza azt a 19 aminosavat, mely felépíti a hajszálainkat és ez által kompatibilis a haj szerkezetével. A szabadalmaztatott és egyedülálló hatóanyagai ( Quadramine Complex és a Bio-Advanced Peptide Complex) együttes segítségével kapjuk meg az utolérhetetlen haj megújító hatást.

Joico kezelés károsodott haj eseténMi a Joico K-pak 4 lépéses hajújraépítés?

Egy 4 lépésből álló hajújraépítő kezelés,mely visszaállítja a haj egészséges állapotát, és pótolja a hiányzó aminosavakat a megfelelő molekula méretben.

Minden hajtípuson alkalmazható a kezelés?
Igen. A szőkített, vegyileg kezelt hajakon épp úgy elvégezhető a kezelés, mint a natúr, de rakoncátlan göndör fürtökön.

Meddig tart a egy Joico K-pak 4 lépéses hajújraépítés kezelés?
Körülbelül 1 órát vesz igénybe a kezelés a haj hosszától, mennyiségétől és minőségétől függően

Mi a kezelés menete?
A hajat megmossuk az előkezelő samponnal, mely kinyitja a hajszerkezetet, mélytisztítást végzünk. Öblítés után felkerül a 2. anyag, mely a savasításért felelős. Ezt követően kerül fel a 3. anyag, amely végzi az újraépítést, majd egy hidratáló balzsamot (4.anyag) teszünk fel.

Milyen végeredmény érhető el a kezeléssel?
Megjavítja a haj sérült keratinláncát (sérült, károsodott haj)
Feltölti nedvességgel a porózus kutikulát (száraz haj)
Erőt és tartást ad a hajnak (vékony, gyenge haj)
Rugalmasságot ad a kinyúlt hullámoknak (göndör haj)
Minden vegyszeres beavatkozást hatékonyabbá tesz legyen az festés vagy tartós hullám

Meddig tart a végeredmény?
A hajszerkezettől,valamint az otthon használt hajápolóktól függően körülbelül 3-6hétig.

 

A kezelés ára: 6.990Ft