• Töltsd le a Perényi Szalon Applikációját és megajándékozunk 2.000Ft értékű ajándék utalvánnyal!

Kiváló fodrász- vagy kozmetikusként gyakorlati helyet, vagy állást keresel? Esetleg fodrász, vagy kozmetikus képzésen szeretnél részt venni? Kattints, és ismerd meg lehetőségeid a Perényi Szépségszalonban!

Válassz az alábbi lehetőségek közül:

Fodrász álláslehetőség

Olyan kollégák jelentkezését várjuk, akik szeretnek és akarnak dolgozni, fejlődni, valódi karriert építeni. Akarnak jól keresni, és hajlandóak ezért a maximumot kihozni magukból. Korrekt és egyedi munkafeltételek mellett hosszútávra keresnek biztos állást. Ha nem csak a szalonmunkában szeretnél eredményeket elérni, hanem versenyeken, magazinokban, illetve divatfotózásokon, vagy bármely más szakmai területeken, akkor gyere be hozzánk egy beszélgetésre. Ha bármi más kérdésed van, hívj bennünket bizalommal!

Profik, hihetetlen tehetségek, fantasztikus egyéniségek kérem, ne jelentkezzenek. Jelentkezni telefonon (+36 30 729 43 59), időpontegyeztetéssel lehet! Küldd el önéletrajzod a pa@perenyihair.com e-mail címre!

Kozmetikus álláslehetőség

Belvárosi, stabil vendégkörrel rendelkező szépségszalonba minimum 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkező kozmetikust keresünk. 

Elvárás: emberi tulajdonságok jó kommunikációs készség, igényes megjelenés.

Előny: modernebb kozmetikai gépek ismerete (testkezelő és arcfiatalító gépek, lézeres szőrtelenítés, mezoterápia, mikrodermabrázió, kavitáció, oxigénterápia), angol nyelv ismerete. 

Amit nyújtunk: Fix fizetés plusz jutalék, bejelentett, alkalmazotti státuszt, váltott műszak, családias légkör, 4 kabinos luxus kozmetika.

Jelentkezni telefonon (+36 30 729 43 59), időpontegyeztetéssel lehet! Küldd el önéletrajzod a pa@perenyihair.com e-mail címre!

Gyakorlati hely Fodrásztanulóknak:

Szalonunkba várjuk fodrásztanulók jelentkezését, akik jó fodrászok akarnak lenni, és ezért hajlandóak áldozatot is hozni, és nem utolsó sorban sokat tanulni. A Perényi Szépségszalonban töltött gyakorlati idő alatt kiváló referenciákat is szerezhetsz! Ha speciális fodrászképzésünk is érdekel, kattints ide!

Gyakorlati hely Kozmetikustanulóknak:

Szalonunkba várjuk kozmetikus tanulók jelentkezését. Ha szeretnéd megismerni, és később magabiztosan alkalmazni a legmodernebb lézerkozmetikai testkezelő és arcfiatalító gépeket, jelentkezz hozzánk, és mi mindenre megtanítunk!  Ha speciális kozmetikus képzésünk is érdekel, kattints ide!

Amennyiben ez a lehetőség ismerőseid is érdekelheti, oszd meg velük!

Olvasd el kollégáink véleményét!

Mindig is fontos volt számomra, hogy olyan csapat tagja legyek, akik egy emberként dolgoznak együtt, emellett azonban a tagok kreativitása is kibontakozhat. A Perényi Szalon pontosan ilyen!

/Császár Cili, fodrász/

Mi itt, a szalonban elismerjük, értékeljük egymás munkáját, miközben igyekszünk egymást segíteni. Immár 10 éve erősítem ezt a csapatot, és minden reggel örömmel jövök be dolgozni!

/Böröczky Szilvia, kozmetikus/

Folyamatos képzések, sikerek, fejlődés- ez a Perényi Szépségszalon egy munkatárs szemével. Büszke vagyok rá, hogy itt dolgozhatok!

/Szabados Szandra, fodrász/

Az elégedett vendégnél nincs nagyobb ösztönző erő. A technikai háttérnek és a kollégák tehetségének, képzettségének köszönhetően pedig innen valóban mosolyogva távoznak, és jönnek vissza a vendégek.

/Amberboy-Kiss Zsuzsanna, kozmetikus/

Töltsd ki az űrlapot, és visszahívunk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Cím: 1066 Dessewffy u. 13. Telefon: +361 302 67 24 ; +361 301 00 98 Nyitva tartás: H-P : 09.00-21.00 ; SZ-V : 09.00-15.00 E-mail: szalon@perenyiszalon.hu

Várlak szalonomban sok szeretettel!

Perényi Ádám
tulajdonos és ezüstkoszorús mesterfodrász