Készülődés

A házasságkötés életünk egyik legszebb eseménye! Mindannyian várjuk azt a pillanatot, amikor testben és lélekben felkészülve kimondjuk a boldogító igent. Minden menyasszony a legszebbnek szeretné érezni magát a nagy napon.

A Perényi Szépségszalon 9 éve szépíti a menyasszonyokat, ezalatt az idő alatt számos esküvői fotózáson, kiállításon veszünk részt. A csapat top hair stylistokból és sminkesekből áll, tehát magasan képzett szakemberek valósítják meg álmaidat. Különböző spa kezeléseket is ajánlunk a szépülni vágyó menyasszonynak és a násznépnek Budapest szívében, könnyen megközelíthető helyen; a VI. kerületben. Red carpet kezeléseink kifejezetten gyors és látványos eredményt biztosítanak. Minden igényt kielégítve, legyen a menyasszony haja hosszú vagy rövid, göndör vagy egyenes, széles választékban kínálunk kontyokat, frizurákat a klasszikus stílustól egészen a modernig. A Perényi Szépségszalon csapata akár házhoz is megy, így a menyasszony ellazulhat, és élvezheti a nagy napot; nem érheti utazás, forgalmi dugó által okozott stressz. A Perényi Szépségszalon szakemberei tudatásban vannak, hogy az esküvői emlékek egy egész életen át velünk maradnak, ezért megtiszteltetésnek érzik, ha a nagy napon segíthetnek a készülődésben!

Te csak dőlj hátra és élvezd az esküvői előkészületeket! Hagyd, hogy a profik tegyék a dolgukat, amiben a legjobbak: Téged széppé varázsolni! Megadjuk neked a tökéletes külsőt az álomesküvődön!

Konzultáció:

Fontosnak tartjuk a nagy nap előtti próbafrizura és próbasmink elkészítését. Ezen a napon egyénileg megtervezzük a menyasszony által megálmodott külsőt. Ráhangolódunk a menyasszony személyiségére, igényeire. A célunk, hogy a vőlegénynek még a lélegzete is elálljon, amikor meglátja élete párját!

Menyasszonyként mit hozz magaddal?

  • Válogasd ki néhány frizura képét, ami tetszik Neked!
  • Hozd el a hajékszert, virágot, póthajat, tiarát, fátylat, amit viselni fogsz az esküvőn!
  • Hozz egy képet a ruhádról, hogy tökéletes összhangot teremthessünk!

Foglalj időpontot az alábbi elérhetőségeken vagy töltsd ki az űrlapot és visszahívunk!

Cím: 1066 Dessewffy u. 13. Telefon: +361 302 67 24 ; +361 301 00 98 Nyitva tartás: H-P : 09.00-21.00 ; SZ-V : 09.00-15.00 E-mail: szalon@perenyiszalon.hu