• Töltsd le a Perényi Szalon Applikációját és megajándékozunk 2.000Ft értékű ajándék utalvánnyal!

Személyre szabott tanácsadás a Perényi Szalonban!

Mindenkinek vannak esztétikai problémái, amit szeretne orvosolni.

A férfiaknál gyakori a kopaszodás, a megnövekedett pocak, azaz a “sörhas”, a toka, a visszér stb… A hölgyeknél a narancsbőr, a ráncok és a súlyfelesleg. Ez a legtöbb esetben korral jár, de általában a helytelen életmód és táplálkozás, amin lehet- és kell is változtatni! Ma már szinte minden gondra lehet egyszerű és könnyű megoldást találni, az esetek többségében azt ígérik, hogy szinte néhány alkalom után megoldják a problémát a legszuperebb gépekkel!

Biztos, hogy a legmegfelelőbb szakembertől a legmegfelelőbb kezelést vagy gépet választottad?

Kaptál valamilyen szaktanácsadást, hogy mit használj otthon, hogyan étkezz, milyen életmódot válassz? Az esetek többségében biztosan nem!

A rengeteg kezelés, gép és tabletta között, szinte elveszünk; nem is tudjuk, hogy mi is az, ami a leghatékonyabb lenne személyre szabottan nekünk.

Szeretnénk megoldást kínálni, hogy ne kelljen 10 ezreket vagy sok esetben 100 ezreket feleslegesen kidobni az ablakon! Mielőtt valamilyen kezelést, vagy szolgáltatást igénybe vennél, először térképezd fel profi szakembereinkkel együtt, hogy mi is az adott probléma! Ezután rakjuk össze együtt a kezelési rendszert, személyre szabva- Neked!

Foglalj időpontot az alábbi elérhetőségeken vagy töltsd ki az űrlapot és visszahívunk!

Cím: 1066 Dessewffy u. 13. Telefon: +361 302 67 24 ; +361 301 00 98 Nyitva tartás: H-P : 09.00-21.00 ; SZ-V : 09.00-15.00 E-mail: szalon@perenyiszalon.hu