Amikor a ráncaid épp úgy zavarnak,mint a zsírpárnáid, és végleg tenni akarsz ellenük…

Szeretnél plasztikai műtét nélkül megszabadulni a ráncaidtól és a zsírpárnáidtól? Félsz a tű, a szike okozta fájdalomtól? Félsz a hetekig tartó bevérzésektől? Félsz a kóros hegképződéstől?

Mi a tű nélküli mezoterápia?

A tű nélküli mezoterápia egy forradalmian új kezelés, amely fájdalommentesen, tűszúrások nélkül elektroporációval juttatja be a mindenki számára megfelelő hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegébe és a zsírsejtekbe. Bármely testrész feszesítésre kiváló. Mezoterápia kozmetikai kezelésével nincs hatóanyag veszteség, a kiválasztott hatóanyagok a legideálisabb helyre a szövetekbe illetve a sejtekbe jutnak.

A kozmetikai kezelésként alkalmazott mezoterápia a  több esztétikai kezelésben is igen hatásos, és kitűnő eredményekkel jár. A mezoterápia arcfiatalításra és bőrfeszesítésre szolgál, és itt már átfedés van a testkezelések területe és e kezelésmód között. A testtájankénti bőrfeszesítés a zsírbontás esetében, a cellulit terápiában, az alakformálásban is megoldást nyújt. A hajas fejbőr kezelése, a speciális hatóanyagkoktél alkalmas a hajhullás kezelésére, annak csökkentésére illetve megszüntetésére is.

Hogyan működik?

Az elektroporáció, a sejtmembráncsatornák megnyílásával közvetlenül a problémás területbe juttatja a hatóanyagkoktélt. A koktélok analitikai tisztaságú, steril hatóanyagokból állnak, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő, hatóanyagokat és vitaminokat.

mezoterápia 1

Milyen gyakran lehet alkalmazni ?

Minden szövettípusnak egyéni kezelésre van szüksége.

Kezdetben intenzívebb kúra javasolt (6 alkalom, heti 1-szer 30-45 percig)

Milyen területeken alkalmazható?

 • Arc, nyak, dekoltázs, kézfej stb. bőrének fénykárosodása és egyéb problémái (hiperpigmentáció, szeborrea, akne, stb…)

 • Arc, nyak, dekoltázs, bőrének fiatalítása, bőr öregedésének késleltetése

 • Lokális zsírpárnák fogyasztása (toka, kéz, boka, has, comb külső és belső oldala)

 • Bőrrenyheség, bőrpetyhüdtség, laza kötőszövet feszesítésre

 • Cellulit (narancsbőr) kezelése

 • Májfoltok, pigment foltok, napfoltok kezelése

 • Fejbőr kezelése

Mezoterápiás kezelések

1. Mezoterápiás arcfiatalítás

A mezoterápiás arcfiatalítás a bőr teljes megújulását eredményezi. A hyaluronsav, feszesítő hatóanyagok és a vitaminok hatékony koncentrációjú keverékének együttes alkalmazásával tökéletes anti-aging hatás érhető el a kozmetikai kezelés során.

Az arcfiatalítás célja: a bőr optimális hidratálása, ránctalanítása: a vízhiányos ráncok kisimítása. A bőr minőségének javítása: kollagén és elasztin termelődését segíti elő a bőr feszesítés érdekében. A sejtanyagcsere (légzés, osztódás) növelése. Az öregedési folyamat lassítása a külső (szennyezés, stressz, dohányzás) és belső (kor, egészségi állapot) tényezők ellenében.

A mezoterápia arcfiatalító kezelése a bőrt puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá teszi, erős ránctalanító, bőrfeszesítő hatás jelentkezik. A mezoterápia arcfiatalító kezelés önmagában felér egy teljes bőrkezeléssel, kortól függetlenül alkalmazható és beilleszthető az anti-aging terápiába.

mesotherapy

2. Pigmentfoltok halványítása

Egyre többen keresnek valóban hatásos megoldást a kellemetlenkedő barnás foltok ellen – a mezoterápiával ez is lehetséges. Bár több kezelési módot hirdetnek “halványító” eljárásként, sokszor nem jelentkezik a kívánt hatás, mert az elszíneződést okozó melanin sejtek nem a felszínen (ahol ezeket a kezeléseket végzik), hanem a bőr mélyebb rétegében helyezkednek el. De mivel a tű nélküli mezoterápiával egészen az irha rétegig tudunk hatóanyagot bevinni, sok esetben már az első alkalom után látható a foltok világosodása, amelyek a további kezelésekkel jelentősen elhalványodnak. A beavatkozás évszaktól függetlenül bármikor végezhető, nem teszi a bőrt fényérzékennyé, mert a hámréteg sértetlen marad.

3. Mezoterápiás testkezelések: bőrfeszesítés, narancsbőr kezelése

Új lehetőség az eltüntethetetlennek hitt zsírpárnák kezelésére. Speciális, zsírbontó, kötőszövet erősítő és anyagcsere-fokozó hatóanyagkoktélt juttatunk a célterületre. A kezelt területen rövid időn belül elindul a zsírbontás, majd a kötőszövet feszesedése.

A mezoterápiás testkezelés célja

 • A beágyazott narancsbőr elpusztítása

 • A zsírbontás elősegítése, a lerakodások csökkentése

 • A mikro-keringés és nyirokműködés növelése

 • Bőrfeszesítés és a bőrszövet külső megjelenésének javítása

4. Mezoterápiás terhességi csíkok kezelése

Speciálisan kifejlesztett hatóanyag segítségével fokozzuk a bőr kollagéntermelését, rugalmasságát és bőrfeszesítő hatását, így a meglévő terhességi csíkok elhalványulnak és a további striák kialakulását is meggátolja ez a kozmetikai kezelés.

5. Hajhullás kezelése a mezoterápia alkalmazásával

A hajhullás kezelése során olyan hatóanyag kombinációt alkalmazunk, mely fokozza a fejbőr mikrokeringését, a már meglévő hajszálakat megerősíti, ezáltal megakadályozza a további hajhullás lehetőségét, a nyugalmi fázisban lévő hajhagymák működését gyorsítja.  A hajkezelés kúraszerű alkalmazása során néhány alkalom után érezhetően csökken, ill. megváltozik a hajkorona és a hajhullás már csak egy rossz emlék marad.