Ózonos, ionos gőzbúra

Ózonos-ionos gőzbura – Földöntúli élmény halandóknak

 

Mit látsz, ha ránézel egy gőzburára? Színes ufó-szerű tárgy, amivel a fejeden te magad is úgy fogsz kinézni, akár egy földönkívüli. De amint beülsz alá, ahelyett, hogy ismeretlen nyelven kezdenél beszélni, valami igazán csodálatos dolog történik. A hajad újult erőre kap: fényesebb, selymesebb és puhább lesz, mint valaha, ráadásul mindez fénysebességgel zajlik le! De miben is rejlik a gőzbura ereje?

Hogyan működik ez az egyedülálló találmány?

A hagyományos gőzburákkal ellentétben az ózonos-ionos gőzbura nem csupán gőzzel segíti a haj egészségének és szépségének megőrzését, hanem emellett az ózon és az ionok is jelentősen előremozdítják a jótékony hatásait.

Mit csinál a gőz?

A gőz feladata mindössze annyi, hogy befogadóbbá tegye a hajat. Ezt úgy éri el, hogy megnyitja a haj külső rétegén található szarupikkelyeket (kutikulát), így eléri, hogy a hajon elvégzett műveletek (pl. a festés) maximális mélységig hassanak.

Mit csinál az ózon?

Egyrészt védelmezi a hajszálakat, másrészt gyorsítja a festés folyamatát azáltal, hogy stimulálja a hidrogén-peroxid hatását. Így a haj kevesebb kémiai igénybevételnek van kitéve, hiszen rövidebb ideig érintkezik a hidrogén-peroxiddal. A folyamat végén az ózon levegővel érintkezve visszazárja a kutikulát, így hosszantartó eredményt biztosít.

Mit csinálnak az ionok?

A hajon elvégzett kezelés alatt a negatív ionok folyamatosan áramlanak a hajban és közben megerősítik azt.

Mit csinálsz Te?

Te kényelmesen ülsz, élvezed a hajadban lezajló ápoló folyamatokat és újságot olvasol. (Vigyázz, ne válasz túl hosszú cikket, mert nem érsz a végére!)
 

Gyönyörű és egészséges haj 8 perc alatt!

 

Ez lehetne az év poénja, ha tényleg vicc lenne. De nem az. Az ózonos-ionos gőzburával ugyanis eddig lehetetlennek tűnő állítások válnak valósággá! A gőzbura lehetővé teszi, hogy a hajfestés hatóideje 40 percről mindössze 8+3 percre csökkenjen! Erre Einstein is csak annyit mondana, hogy bizony, akárhogy is számolja, a hajfestés ötször olyan gyorsan elkészül!

Ózonos, ionos gőzbúra

 

Ózonos, ionos gőzbúra hajkezelés árak:

Hajfestéshez: +3.000Ft    MOST csak 1.500Ft

Fejbőrkezeléshez: +2.000Ft    MOST csak 1.500Ft

Hajkezeléshez: +2.000Ft    MOST csak 1.500Ft