• Töltsd le a Perényi Szalon Applikációját és megajándékozunk 2.000Ft értékű ajándék utalvánnyal!

Ismerd meg a Perényi Szalonban dolgozó szakembereket!

Kedves Leendő Vendégünk,
Köszöntelek Téged a Perényi Szalon weboldalán!
Biztos vagyok benne, hogy megtalálnod nálunk azokat a fodrász stylistokat, akikkel közösen megvalósítjátok a hozzád legközelebb álló  stílust, amiben igazán jól érzed magadat. 
Magasan képzett kozmetikusaink 10-15 éves szakmai tapasztalattal és a mai legmodernebb lézeres kozmetológiai technológiákkal várnak, amivel ma már nincs lehetetlen, legyen az szőrtelenítés, alakformálás, vagy bőrfiatalítás.
Perényi Ádám Ezüstkoszorús mesterfodrász, tulajdonos
A fodrászat
Ismerd meg a szalonunkban dolgozó szakembereket!

Top stylist, marketingkommunikációs manager

Császár Cili vagyok. A pályaválasztásom eléggé sokoldalúra sikerült, kozmetikus-fodrász-közgazdász végzettséggel. Szeretek egyszerre több dolgot csinálni. A fodrászat kikapcsolódás számomra, a kreatív oldalamat elégíti ki. A Perényi Szalonban 2008 óta dolgozok egy nagyon jó csapatban. A tanuló éveimet nem itt töltöttem, de gyakorlatilag itt sikerült megismernem a szakma rejtelmeit. A tudatos, felépített hajvágás technikáját, a hajfestés apró, de nem elhanyagolható plusszait.

A Szalon kommunikációjáért én vagyok a felelős. Mindenkitől várom az észrevételeket, ötleteket! Nincs fontosabb a mosolygós, elégedett vendégnél aki terjeszti hírünket! Remélem tetszett a honlapunk és ellátogatsz hozzánk hamarosan!

.

Stylist plus

Szabados Szandra vagyok. Már a tanuló éveimet is itt az üzletben kezdtem. Gyermek korom óta fodrász szerettem volna lenni. Követem a legújabb trendet,folyamatosan képzéseken és divatbemutatókon veszek részt. Otthonosan mozgok minden stílusban. Szeretettel várok minden kedves vendéget!!

Stylist

Sári Andrea vagyok. 20 éves tapasztalattal a hátam mögött még mindig az újdonságokat és a szakmai kihívásokat keresem. A Perényi szalonban új dimenziók nyíltak meg előttem és minden támogatást megkapok a fejlődésemhez.
Nagyon fontos számomra, hogy a vendégeim minden igényét kielégítsem és a stílusukhoz illő frizurát készítsek.

Stylist

Túri László vagyok. Több mint 5 éve dolgozom fodrászként. A tudásom nagy részét Londonban szereztem ahol a legújabb trendeket és technikákat sajátítottam el. Szeretem ha egy komplett frizurát készíthetek, amit a vendég egyéniségéhez tudok alakítani. A hajvágás számomra az önmegvalósítás eszköze. Imádom a szakmám , ami egyben a hobbim is.
Célom, hogy Vendégeim az új frizurájukat örömmel viseljék!

Fodrász plus

Kis-Iván Roland vagyok. Életem egyik legjobb választása hogy fodrász lettem. Imádom minden pici részletét. Egyaránt a szalonban lévő feladatokat vágás,festés és a külső helyszíneken lévő fotózásokat. Sok szép és érdekes emléket gyűjtögetem össze szakmámban eltelt idő alatt.Szeretem hogy mindig lehet tovább fejlődni uj célokat kitűzni és jobbnál jobb történeteket hallgatni új embereket megismerni. Minden kedves régi és uj vendégem szívesen látom Perényi szalonban.

Fodrász plus

Bozsoki Ferenc vagyok, fodrász. Az érettségim után kezdtem a fodrász tanulmányaimat, a MOSZI Ipartestületi Szakközép és Szakiskolában. Az oklevelemet a Corvin-köz oktatási központnál szereztem. Mielőtt a Perényi Szalonba jöttem, olasz mesterfodrászok mellett dolgoztam, ahol elsajátítottam a szakmához szükséges angol szókincset. Nekem a fodrászat nem csak a munkám, hanem a hobbim is. Folyamatosan követem a férfi hajdivatot. Szívesen kipróbálok extrém újításokat is. A frizurák készítése során mindig figyelembe veszem a vendégeim személyiségét, stílusát. A hajmosás során minden vendégem fejmasszázst is kap, ami eddig még mindig nagy sikert aratott.
Szeretettel várom minden leendő vendégemet! 

Fodrászatunkban több fodrász, haj technikus és tanuló is dolgozik, hogy vendégeinket minél magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Szalonunk folyamatosan naprakész az újdonságokat, trendeket illetően, nyomon követjük a világ változó divatstílusait, az aktuális trendeket. Elsődleges szempontunk a fodrászatban, hogy a haj egészségét megőrizzük. Ennek érdekében a legmagasabb minőségű termékekkel dolgozunk, hasznos tanácsokkal látjuk el vendégeinket, illetve a technikai műveletek közül sem alkalmazunk olyanokat, amelyek akár csak egy kicsit is ártanának a hajnak.

Kategóriák

Szalonunkban 7 árkategóriában dolgoznak a szakemberek:

 • Fodrász:

A Perényi Szépségszalon fodrász munkatársai igazán tehetséges szakemberek, akik nemrég végezték el a fodrász iskolát. Bár kimagasló tapasztalattal még nem rendelkeznek; lelkesek, motiváltak, és folyamatosan részt vesznek a szalon saját továbbképzésein.

 • Fodrász+:

A Fodrász+ kategória jelöli azokat a munkatársainkat, akik fodrászainkhoz képest több szakmai tapasztalat birtokában nagyobb rálátással rendelkeznek az aktuális divatirányzatokra.

 • Stylist:

Stylistjaink számára valódi hivatás, hogy olyan külsővel ajándékozzanak meg, ami tökéletes összhangban van a személyiségeddel. Bátran fordulj hozzájuk stílustanácsért, hiszen örömmel állnak rendelkezésedre minden, a megjelenésed illető kérdésben!

 • Stylist+:

A Perényi Szalon Stylist+ kategóriás, elsőrangú szakemberei minden tudásuk birtokában képesek a megjelenésed komplex egészként szemlélni, így minden apró részletre ügyelnek! Legyen szó akár hajszínről, -formáról; akár mindennapi, alkalmi, vagy extravagáns dizájnról- munkatársaink biztosan a maximumot hozzák majd ki belőled!

 • Top stylist:

Top Stylistjaink menedzselik a Perényi Szalon minden munkatársát. Különféle rendezvényeken koordinálják, összefogják és segítik a háttércsapat munkáját, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön!

 • Szalon tréner:

Szalontrénereink számos rendezvényen vettek már részt, akár több száz hazai- és külföldi sztárral dolgoztak divatbemutatókon, hajshow-kon. Ők azok, akik a szépségszakma nagyköveteiként képviselik a Perényi Szalont! És persze ugyanilyen lelkesedéssel foglalkoznak Veled is!

 • Fodrászmester:

Ezüstkoszorús fodrászmesterünk, Perényi Ádám a Perényi szépségszalon tulajdonosa. Rendszerint szervez jótékonysági- és szakmai rendezvényeket, emellett továbbképzéseket is tart. Nem csupán ismeri, hanem mesterien alkalmazza az aktuális divatirányzatok, trendek minden technikáját. Vendégei ragaszkodnak hozzá, hiszen munkáját odafigyelés, lendület, nyitottság és precizitás jellemzi! Olvasd el Perényi Ádám szakmai életrajzát, majd ismerd meg Őt személyesen is!

A fodrász árkategóriái attól függnek, hogy ki, mióta dolgozik nálunk és milyen szakmai vizsgát tett az üzletben.

A szalonunkban dolgozó szakemberek rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt, hogy mindig naprakészek legyenek az aktuális divatirányzatokból.
A házi továbbképzéseinken folyamatosan képezzük új kollégáinkat, hogy mindenki egyforma színvonalon szolgálhassa ki a vendégeket, ismerje az összes trükköt, mozdulatot a fodrász szakmában.

A kozmetika
Ismerd meg a szalonunkban dolgozó szakembereket!

Kozmetikus, anti-aging és bőr terapeuta, lézeres-tartós szőrtelenítés, fogysztás – alakformálás

Böröczky Szilvia vagyok. Több, mint 10 éves kozmetikai tapasztalattal a hátam mögött még mindig a szakmai kihívásokat és újdonságokat keresem és célom, hogy a legjobb szolgáltatást és bőrápolást biztosítsam a vendégeimnek. Itt a Perényi Szalonban az arckezeléseket kiváló minőségű termékek használatával tudom végezni, ami mellett megannyi gépi kezelést is igénybe vehetek, hogy a vendég arca tökéletes legyen. A mikrodermabrázió mellett akár oxigénterápia vagy hatóanyagos arckezeléssel is szépülhetnek a hozzám érkező vendégek. Mivel itt nem csak arckezelésekre van lehetőség, így a széles körű kozmetikai kezelések (mint például gyantázás, 3D műszempilla, sminkelés) mellett akár rádiófrekvenciás kezelések, lézeres szőrtelenítés, vákuum kezelés is elérhető. Korábbi években kisebb-nagyobb szalonokban dolgoztam, rendszeres szakmai képzéseken veszek részt, így a megszerzett tapasztalatomat és tudásomat modern eszközökön és barátságos, szép környezetben tudom biztosítani, hogy a lehető leghatékonyabb kezelést és szépülést nyújtsam a hozzám érkezőknek.

Kozmetikus, bőrterapeuta, szőrtelenítő és testkezelő specialista

Amberboy-Kiss Zsuzsanna vagyok.
2006-ban végeztem az Erzsébet Királyné Szakképző Iskolában, ahova közvetlenül érettségi után jelentkeztem. Már gyermekként tudtam, anyukámat kísérve a kozmetikushoz, hogy ezt a szakmát szeretném választani.
Társalgási szinten beszélek angolul. Szakmai tudásom folyamatosan bővítem, hogy lépést tudjak tartani az aktuális trendekkel, vívmányokkal; és a Perényi Szalonban minden eszköz meg van ehhez.
Hiszem, hogy ez a szakma nem munka, hanem hivatás. 

Mint ahogy a fodrászatban láthatjátok, kategóriák vannak, ezt a módszert a kozmetikában is bevezettük. A besorolás az elvégzett tanfolyamoktól függ, és az évek során szerzett tapasztalatokból adódik.

 • Test terapeuta – A legmodernebb gépi és manuális alakformáló kezelések ismeretével, gyakorlatával rendelkezik. Életmód-tanácsokkal, speciális étrenddel, személyre szabott kezelési tervvel látja el a vendégeket.
 • Szőrtelenítő specialista – A legújabb technológiájú lézeres szőrtelenítő géppel, és az IPL villanófényes tartós szőrtelenítéssel végezhet kezelést.
 • IMAGE peeling szakember – Magas szintű összetett vizsgán 90% feletti eredményt ért el orvosi kozmetikai kezelések, mélyhámlasztások területén.
 • Anti-aging terapeuta – Minden olyan kezelést ismer, és biztonsággal alkalmaz, amely a bőr öregedésének a megállítására, emellett pedig ránctalanításra alkalmas.
 • Bőrterapeuta – Problémás bőrtípusok kezelésére (acne, hegek, rosacea) specializáló tanfolyamokat végzett, több éves tapasztalattal rendelkezik az adott területen.
 • Gyakorló kozmetikus – Frissen végzett kozmetikus

Foglalj időpontot! Töltsd ki az űrlapot, és visszahívunk!

FONTOS:

Időpontkérés, bejelentkezés alkalmával hivatkozz erre az oldalra, hogy kiemelt kedvezményeinket biztosíthassuk Neked!

Cím: 1066 Dessewffy u. 13. Telefon: +361 302 67 24 ; +361 301 00 98 Nyitva tartás: H-P : 09.00-21.00 ; SZ-V : 09.00-15.00 E-mail: szalon@perenyiszalon.hu