• Töltsd le a Perényi Szalon Applikációját és megajándékozunk 2.000Ft értékű ajándék utalvánnyal!

Mottó: “Kicsit másképp.”

 

Perényi Ádám szakmai életrajza:

Perényi Ádám 1975-ben született. Édesapja Id. Perényi György elismert szakember, oktató, akinek az elmúlt évtizedekben jelentős szerepe volt a hazai fodrászéletben. Ádámnak a tanulóévek alatt nem csak a családtól, hanem más mesterektől is lehetősége volt a szakma alapjait elsajátítani. A Fodrász Iskola elvégzése után a családi vállalkozásban kezdett dolgozni édesapja és bátyja, ifj. Perényi György oldalán. Tizennyolc évesen Torontóba utazott, ahol több fodrászatban is dolgozott, megismerve a különböző kultúrák igényeit és stílusait.

  • 1998: Saját elképzelései alapján, frissen szerzett tapasztalatai birtokában megalapítja az első HAIRPOINT BY PERÉNYI üzletet, majd a másfél évvel később a belvárosba teszi át székhelyét. Nem kötelezi el magát egyetlen cég felé sem, mivel mindig is fontos szempont volt számára, hogy saját elképzeléseit másoktól függetlenül valósítsa meg.
  • 1999: A Samurai Songs Records lemezkiadó Művészeinek hajtervezője /All 4 love, Ámokfutók, Picasso Branch, Tabu, Dina, Ricky, West Company, Kozsó, ZED/.
  • 2000: Ettől az évtől a HAIRPOINT megtervezte saját munkáit, és az éppen aktuális divat ihlette kollekcióit. A Fodrászok nemzetközi egyesületének ügyvezető elnöke /www.fne.hu/. Számos jótékonysági rendezvény /Fóti gyermekváros, Budapest Salon 2003/, nemzetközi szakmai rendezvény szervezője, többek közt a HAJHÁLÓ internetes verseny megálmodója és főszervezője. Emellett számos egyéb szakmai rendezvény elkötelezett támogatója. A magyar fodrászélet aktív résztvevője. 
  • 2001-2002: A budapesti LIDÓ szórakozóhely fodrásza. Divatbemutatók, /FREYWILLE, ORLANDO, GFF, D&G, VERSACE, stb./ mellett saját haj-show-kat is rendez. Különböző magazinok is felfigyelnek munkáira /PLAYBOY, PS, CKM, FHM, Pesti Divat, CD Maga Zene, FITT INFO, stb./. A fodrászati szaklapokban a step by step megjelenések már egymást követik. 
  • 2002-től saját szervezésű tréningeket tart, amit a közvetlen hangulat és a nyitottság jellemez. A hazai fodrászrendezvényeken /STELLA, BEAUTY, IPOSZ/ nagyszínpadon, és kistermes workshopokon is folyamatosan részt vesz.
  • 2003: A PS Magazin fodrásza. BUDAPEST SALON címmel szervezi Magyarország legnagyobb fodrászrendezvényét, a www.fne.hu műsoráról a Magyar Királyi TV, a VIVA TV, a Viasat műsort is készít, a TV2, az RTL Klub és számos más csatorna is hírösszefoglalóval jegyzi az eseményt.
  • 2005-től részt vesz termékforgalmazásban is, ekkor a Beauty and Pharma partnereként /AMERICAN CREW, RUSK, NEXXUS, ARTECH/.
  • 2006-ban már Magyarország első luxus hajápolási terméke- /PACT/, és egyéb professzionális fodrásztermékek kizárólagos magyarországi forgalmazójaként megalapítja saját nagykereskedését.
  • 2007-ben részt vesz a Miss Hungary rendezvényén.
  • 2008-ban két termékkel /TRINITY, BROAER/ bővül a repertoár. Ma már saját szépségszalonja mellett nagykereskedésével, szakmai oktatásaival, rendezvényeivel /www.bfn.hu/ is folyamatosan jelen van a szakmai életben.

 

Perényi Ádám hitvallása:

Perényi Ádám üzletében gondoskodik kollégái folyamatos továbbképzéséről, és lehetőséget biztosít számukra, hogy megismerjék a szakma új területeit. Minden héten, saját tapasztalatait megosztva folyamatos továbbképzéseket tart kollégáinak. Célja, hogy az üzletében minden munkatársa egyformán képzett legyen. Ennek következtében rendszerint más fodrászatokból is érkeznek résztvevők ezekre a továbbképzésekre.

Kattints ide, és olvass még Perényi Ádám munkásságáról!

adam-csik-vegleges

Foglalj időpontot! Töltsd ki az űrlapot, és visszahívunk!

FONTOS:

Időpontkérés, bejelentkezés alkalmával hivatkozz erre az oldalra, hogy kiemelt kedvezményeinket biztosíthassuk Neked!

Cím: 1066 Dessewffy u. 13. Telefon: +361 302 67 24 ; +361 301 00 98 Nyitva tartás: H-P : 09.00-21.00 ; SZ-V : 09.00-15.00 E-mail: szalon@perenyiszalon.hu