• Töltsd le a Perényi Szalon Applikációját és megajándékozunk 2.000Ft értékű ajándék utalvánnyal!

Szeretnél igéző menyasszony lenni életed legszebb napján? Mit szólnál, ha életed párja őszinte ámulattal mondana igent az oltár előtt? Ha senki nem tudná levenni Rólad a szemét a szertartás és a lagzi alatt?

A Perényi Szépségszalon szépségspecialistái valóra váltják kislány korod óta őrzött álmod; valódi hercegnő leszel életed legszebb napján!

Ahhoz, hogy csodálatos menyasszony legyél, célszerű időben elkezdeni a különböző arc-és testkezeléseket. De hónapokkal az esküvő előtt mégis ki gondol ilyesmire, amikor minden energiánkat az esküvő szervezése köti le?

Egy percet se félj! Mi az utolsó pillanatokban is készen állunk rá, hogy elragadó külsőt varázsoljunk Neked az esküvődre!

Wedding-Couple-full-cropped3-926x1024Mindannyiunk arcbőre más-más szépítő kezelést igényel, ezért mi nem állítottunk össze konkrét csomagokat. A szépség nagyköveteiként tudjuk, hogy mindenkinek különböző szolgáltatásokra van szüksége, hiszen néhányan problémás bőrtípussal, szarkalábakkal, néhányan pedig narancsbőrrel, deréktáji párnácskákkal küzdünk. Ezért inkább 10-15-20% kedvezményt biztosítunk Neked listaárainkból azokra a kezelésekre, amelyekre szükséged van 🙂 Mi így kívánunk Nektek sok boldogságot 😉

Sőt! A menyasszony mellett a vőlegényre a büszke örömanyára, az örömapára és a nyoszolyólányokra is gondoltunk ám, hiszen számukra is fontos, hogy melletted üdék és szépek legyenek 😉

Kérésre örömmel megyünk házhoz is (ami sokkal egyszerűbb, kényelmesebb, elegánsabb, és hangulatosabb is), ebben az esetben az árak természetesen nem változnak, csak a kiszállásért számolunk fel külön díjat.

Válogassatok kedvetekre szolgáltatásaink közül, kérdés esetén pedig forduljatok hozzánk bizalommal! Gyertek el egy konzultációra, és minden egyedi igényre egyedi ajánlattal állunk rendelkezésetekre!

Mit ajánlunk Neked, az örömanyának és a nyoszolyólányoknak? Mit javaslunk a vőlegényednek és az örömapának? Lássuk!

Az esküvő előtt 1-2 nappal…

Ekkortájt fontosak a hidratáló kezelések, a szempilla- és szemöldökfestés, valamint a testradírozás masszázzsal. Hidd el, a bőröd nagyon hálás lesz ám az expressz-gondoskodásért!

Szépítő lifting arckezeléseink:

 • Arcfiatalító expressz rádiófrekvenciás arckezelés és masszázs a friss, üde, fiatalos arcbőrért: 13.500 Ft (menyasszonynak, örömanyának)
 • Bőrmegújító mikrodermabrázió, O2 Lift kezelés, oxigén infúzió, masszázs a ragyogó bőrtónusért: 24.990 Ft (menyasszonynak, nyoszolyólányoknak)
 • Műtét nélküli azonnali ránctalanítás: mikrodermabrázió, O2 Lift kezelés, mezoterápia, masszázs: 29.990 Ft (örömanyának)

Az esküvő napján ajánlott expressz arcfeltöltés:

Esküvő előtt 1-2 héttel…

Amennyiben nem túl problémás a bőröd, akkor ez jó alkalom egy nagykezelésre (arctisztításra), hogy alaposan el lehessen távolítani a mitesszereket és a pattanásokat. Ha barnább bőrszínt szeretnél, menj el szoláriumba utoljára az esküvő előtt, ugyanis az kiszárítja a bőrt. A sminkpróbát és a gyantázást is erre az időpontra ideális tervezni. (Utolsó 1 hét)

 • A makulátlan arcbőrért válaszd a hollywoodi sztárok kedvencét, a Red Carpet kezelést, mely hámlaszt, ragyogást biztosít, és feltölti a bőröd oxigénnel: 16 990 Ft. (menyasszonynak, örömanyának)
 • Ha a bőröd mélytiszítást és méregtelenítést igényelne, gyere el, és próbáld ki a svájci Mavex feketegyöngy-kezelést: 9 900 Ft. (menyasszonynak, örömanyának, nyoszolyólánynak)
 • Ha a szarkalábak zavarnak, még van időd leszámolni velük a botox-hatású oxigénterápia segítségével: 6 990 Ft. (menyasszonynak, örömanyának)

Esküvő előtt 6 – 24 héttel…

Első ránézésre hosszúnak tűnhet ez az intervallum, de más a helyzet, ha valaki alakformálásba, teljes bőrállapot javításba kezd, vagy ha csak a hidratációját, bőre tápláltságát kívánja helyre állítani. Általában az első lépés az alakformálás, hiszen többnyire ez igényli a leghosszabb időt.

 • Második lépés: Belevágni valamilyen speciális étrendbe. A fogyókúra sikerét különböző kozmetikai testkezelésekkel fokozhatjuk, így a fogyás mellett megőrizheted bőröd feszességét, rugalmasságát és eltűnhet a csúnya cellulit a combról, felkarról! Ezért javasoljuk kiegészítésként a kézi cellulit masszázst, illetve a testtekercselést is.
 • Harmadik lépés: Bőrünk felkészítése. Amennyiben különösebb probléma nincs a bőrünkkel, mégis szeretnénk ragyogóbbnak, feszesebbnek üdébbnek látszani az esküvőn, a legjobb, amit tehetünk egy 6 alkalmas kezeléssorozat, melynek 3 fokozata van.

Mit ajánlunk a vőlegényednek és az örömapának?

wedding-selfieÁltalában 6-8-10 alkalmas kezeléssorozatok a javallottak, legyen szó akár szépítő, hidratáló, vagy éppen fogyasztó eljárásról. Miből is tevődik össze egy komplett esküvői kozmetikai felkészülés?

 • Hidratáló arckezelések bőrállapotra szabottan (vőlegénynek, örömapának)
 • Szőrtelenítés – Dekorkozmetikai eljárások (vőlegénynek)
 • Testkezelések (vőlegénynek)

.

Pocak- problémák esetén:

10 héttel az esküvő előtt érdemes elkezdeni a kavitációs alakformálást,  rádiófrekvenciás testkezelést, lézeres alakformálást, vákuumos lipomasszázst, heti 2 x 20 perc gépi kezelést.

Arcbőr felkészítése:

Mikrodermabrázió kúrával, igény esetén hámlasztással, O2 kezeléssel, hiszen amellett, hogy a férfiak bőre zsírosabb, száraz is a rengeteg borotválkozás, alkoholos arcszesz használata miatt.

 • Vőlegények esetében minimum két alkalommal javallott a tisztító arckezelés.
 • Amennyiben szőke szempillákkal van dolgunk, érdemes egy tartós szempillafestést megejteni, hiszen a képeken sokkal jobban mutat.

A fenti néhány kezelés pusztán pár lehetőség, azonban, tekintve, hogy mindenkinek más kezelésre van szüksége, fontos, hogy el gyere hozzánk, és személyesen konzultálj anti aging specialistáinkkal, testterapeutáinkkal. Várjuk a megkeresésed! 🙂

Foglalj időpontot az alábbi elérhetőségeken vagy töltsd ki az űrlapot és visszahívunk!

Cím: 1066 Dessewffy u. 13. Telefon: +361 302 67 24 ; +361 301 00 98 Nyitva tartás: H-P : 09.00-21.00 ; SZ-V : 09.00-15.00 E-mail: szalon@perenyiszalon.hu

Várlak szalonomban szeretettel,

Perényi Ádám

tulajdonos és ezüstkoszorús mesterfodrász