Újdonságok a Perényi Szalonban

Ózonos-ionos gőzbura – Földöntúli élmény halandóknak

Mit látsz, ha ránézel egy gőzburára? Színes ufó-szerű tárgy, amivel a fejeden te magad is úgy fogsz kinézni, akár egy földönkívüli. De amint beülsz alá, ahelyett, hogy ismeretlen nyelven kezdenél beszélni, valami igazán csodálatos dolog történik. A hajad újult erőre kap: fényesebb, selymesebb és puhább lesz, mint valaha, ráadásul mindez fénysebességgel zajlik le! De miben is rejlik a gőzbura ereje?

Ózonos-ionos gőzbúra részletesen klikk

A hagyományos gőzburákkal ellentétben az ózonos-ionos gőzbura nem csupán gőzzel segíti a haj egészségének és szépségének megőrzését, hanem emellett az ózon és az ionok is jelentősen előremozdítják a jótékony hatásait.

 

 

black pearlFORRADALMIAN ÚJ ARCKEZELÉS A PERÉNYI SZALONBAN!

Az aktív szenet alkalmazó arckezelés abszolút világújdonság a professzionális bőrápolásban. Kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telet, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége!

La perla fekete gyöngy kezelés részletesen klikk

A kezelés a nevét- fekete gyöngy- a speciális fekete színű, növényi aktív szenes maszkról kapta.

 

HajhosszabításHAJHOSSZABBÍTÁS

Ha rövid a hajad és hosszabbat, vagy egész hosszút szeretnél, mi valóra váltjuk az álmod! Hosszú haj már két cm-es saját hajból megoldható. A hajhosszabbításokat elkészítjük az általad hozott hajból, vagy a tőlünk vásárolt hajból egyaránt. Amennyiben még nem vagy járatos a hajhosszabbítás, hajpótlás, és dúsítás területén, akkor olvasd el a leírásokat.

Hajhosszabbítás részletesen klikk